Fag på skolen

Bæstologi

Underviser: Prof. Dinesen

Bæstologi er læren om magiske væsner og deres habitat. Gennem tiderne har læren om magiske væsners adfærd været yderst vigtigt, specielt når magiske væsner bliver mere og mere en del af det magiske samfund. At have en stor viden om væsnerne kan ende krige og redde tusindvis af liv. Eleverne på Aros Akademi for Magi vil i Bæstologi lære om, hvordan de genkender et væsen, hvordan de skal opfører sig når man møder et væsen, og hvorfor væsnet opfører sig som det gør. I faget vil de også få en dybere forståelse for, hvilke kræfter og magiske evner de har, så de kan lære at omgåes med dem eller i værste tilfælde forsvare sig mod dem.

Stridsmagi

Underviser: Prof. Paradox

Alkymi

Underviser: Prof. Winter

Magisk Historie

Underviser: Prof. Vigsøe

Semiotik

Underviser: Prof. Arnfeldt

“Hvor andre vil lære jer om verden, kan jeg lære jer sproget, verden er gjort af. Hvor andre vil lære jer at underlægge jer de etablerede regler, kan jeg lærer jer at bryde ud af de fastlagte rammer. Velkommen til Semiotik” – Hr. Arnfelt, underviser i semiotik.

I semiotik lærer eleverne om, hvad symboler er, hvordan disse kan tolkes, hvordan man skaber nye og hvor magten i symboler ligger. Undervisningen kan blandt andet omhandle symbolgenkendelse og forståelse, at skabe sine egne krafttegn, runeskrift eller kreative skrive øvelser.

Hidkaldelse

Underviser: Prof. Vigsøe

Kronomanti

Underviser: Prof. Paradox