Den Magiske Skole Aarhus fællesskabet

Facebook gruppe

Den Magiske Skole Aarhus har en Facebook gruppe, som er beregnet til at forældre, elever, hjælpere og arrangøre kan kommunikere mere direkte med hinanden end igennem Elysion Facebookside. FB gruppen kan du finde her. Inden du bliver optaget i gruppen, skal du lige svare på, hvad din relation til arrangementet er, så vi kan være sikre på, at tilfældige folk uden relation til kampagnen ikke kommer ind i den.

Hjælpergruppen

Hver spilgang vil man lægge mærke til, at der er nisser, spørgelser eller andre spændende væsner, som kravler rundt på gangene eller hjælper underviserne. Dette er den super seje hjælpergruppe. Nogle af dem kommer endda tidligere og hjælper med at sætte op. Udgangspunktet er, at disse hjælpere skal være medlemmer af foreningen Elysion eller være venner med arrangørgruppen, så vi er sikre på, at de kan være med til at give en god oplevelse. Vi har også en seperat Facebook gruppe for disse hjælpere. Hvis man vil være med, skal man lige kontakt en af hovedarrangørene. Ellers kan man som forældre også spørge til spilgangen, hvis vi har brug for hjælp med nogle ekstra nisser eller lignende, så kan det være vi har en sjov rolle, man kan hoppe rundt som.

Elysions børneudvalg

I Elysion har vi et børneudvalg, der bestemmer nogle ting om foreningens diverse børneaktiviteter for at lette Elysionbestyrelsens arbejdsbyrde på området. Udvalget skal modtage navn på alle arrangøre til kampagnerne, så de kan komme med eventuelle indsigelser, og de får også besked på, om de arrangørene har rene børneattester. Desuden fastsætter udvalget juniorkontingentet, som i Elysion er seperat for kontingentet for medlemmer, der er yngre end 15 år gamle. Udvalget kan også nedlægge restriktioner for børnerollespilsarrangørene.

For at være medlem af udvalget skal man være et medlem, som er mindst 14 gammel eller være forældre til et medlem, som er yngre end 14 år gammel. Hvis man ønsker at blive indsuppleret til Børneudvalget, skal man skrive en opstilling til emilie@elysionrollespil.dk, hvor det så vil blive taget op til det næste bestyrelsesmøde.

Andre Magiske Skoler

Den Magiske Skole Aarhus er en del af et større netværk af magiske skoler i hele Danmark. Lige nu er der 5 magiske skoler: Aros Akademi for Magi (Aarhus), Arcanum (Frederikshavn), BROGG (Ryomgård), Mimers Brønd (København), Nordheim (Odense). Arrangørene hos alle skolerne kender hinanden og samarbejder på tværs, og vi fra Den Magiske Skole Aarhus, kan kun anbefale, at man deltager hos de andre, hvis nu at man flytter eller er på besøg i de pågældende byer i de weekender, hvor de spiller.